5 Juni, 2012

Premiären av Rampfeber gick bra. Bra recensioner och publiken fick skratta sig harmynta så vi var nöjda med utfallet och responsen.Den spelades under våren fram till slutet på April. Jag pendlade mellan Stockholm och Visby och känner mig numera väldigt berest och har tillbringat många timmar i luften.

Hemma i sthlm har jag gjort en hel del dubbningar och speakerjobb som jag listat upp nedan. The Stig-Helmer story har nu kommit ut på DVD så den kan man se om man vill se herr Nilsson som gravt kristen Frälsningsmajor som ställer till det för Stig-Helmers kärleksliv. 😉
Hur hösten ser ut vet jag inte riktigt än så det får jag återkomma om.
Ha en skön sommar nu för det tänker jag ha!

Mr Nilsson

Dubbningar

Serier:
Pokemon James
Have a laugh Kalle Anka
Phineas & Ferb Professor Doofenshmirz
Jungle Junction Krocke
Super Grover Diverse roller
Riddar Micke Skvätt

Filmer:
Lorax Extr DVD Unge Onceler
Tinkerbell Trailer
Ice Age 4 Eddie

Spel:
Magnus & Myggan Magnus & Myggan
Ice Age 4 Sid
Epic Mickey 2 Kalle Anka
Ratchet & Clank 4 Kapten Qwark
Fable Journey Diverse roller

Reklamspeaker:
McDonalds
Elskling
Trygg-Hansa

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment