14 Maj, 2013

 

Jag är inte världens bästa på att uppdatera denna sida inser jag återigen. Nåväl vad har hänt?
I december körde jag, Janne Åström och Conny Bloom för andra året i rad vår föreställning ’So this is christmas’ på Länsteatern Gotland. En alternativ julshow med humor, allvar och bra låtar. 3 fst blev det och vi hade fulla hus. Har vi tid så gör vi om det i december 2013.
SothisIsChristmas

I januari drog vi gång repetitionerna av På Bettet, en musikalisk komedi i fars-ton. Jag, Carina Lidbom, Janne ’Loffe’ Carlsson, Pernilla Wahlgren, Pernilla Parszyk och Robert Rydberg. Nu har vi precis avslutat turnén och har avverkat 40 städer runt om i Sverige.
Nu blir det ett uppehåll fram till 18 juli då vi ska ha en tre veckors sejour på Pite Havsbad. Det har varit ett skönt gäng som åkt runt och vi har undvikit hotelldöden med råge. Publiken har varit härlig och vi har blivit ett väl sammansvetsat gäng.
PåBettet-ensemble

Fram till dess så är jag nu i repetitionsfasen av Unga Romas sommarföreställning av ’Ariel & Caliban’. Den skulle kunna beskrivas som en prolog till Shakespeares ’Stormen’. Men satt i sin egen prägel och med Unga Romas unika signatur.
I juli blir det lite stressigt eftersom jag kommer spela 2 olika föreställningar parallellt. Jag får flyga fram och tillbaka mellan Piteå och Visby i 3 veckors tid. Men det ska väl funka.
ungaroma

Efter sista fst i Piteå är tanken att jag ska direkt till Örebro. Där på Länsteatern sätts nämligen den engelska pjäsen ’Jumpy’ upp där jag ska spela en av rollerna.
Åtekommer med mer information runt den föreställningen senare.

Nu är äntligen solen här och jag ser fram emot en förhoppningsfullt varm och solig sommar
PåBettet-Andreas

Andreas

Dubb:
Pokémon James
Batman Lego
Nicke Nyfiken MGH
Mickey Mouse C H Kalle A
Stadens hjältar Basse badvakt, Svante sopbil, Post-Pelle, Ville vilding
Reef 2 Bart, Pelikan
Monsters University trailer Mike Wazowski
Phineas&Ferb Y4 Prof Doofenshmirz
Mickey Mouse-No service Kalle A

Radioreklam
McDonaldsspot

REA_KalleAnka -2

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment