1 September, 2011

Sommaren tillbringades på Gotland där jag spelade ’Som jag vill ha det’ med Unga Roma och vi fick väldigt fina recensioner av både publiken och recensenterna. Roligt som tusan var det.

Jag sommarpratade i radion i Gotlands eget Sommarpratarprogram. Vill man lyssna på det finns det att ladda ner som podradio från Sveriges radio P4 Gotland. Tyvärr utan musiken, vilket är synd för det var riktigt bra låtar om du frågar mig. 😉

Gästade Bengan Jansson på hans Allsång i När där jag framträdde som Lasse Berghagen. Och så sjöng jag ett par låtar när Babben hade sin insamlingsgala för bygdegården i Dalhem.

Nu har Gäster med gester haft Premiär i SVT och jag var med i öppningsprogrammet. Jag är med i 5 av 10 program så där kan man se mig i höst.
Nu har jag spelat in några korta sketcher för TV-prisetgalan Kristallen som i år går i TV3 och det sänds den 9 september. Hur mycket som kommer med beror på hur långa talen blir, det är ofta de får korta VB:inslagen för att alla drar ut på tiden. 😉

Har dubbat som en tok efter ’sommarlovet’ men det har mest varit ’gamla’ serier jag försökt hinna ikapp med.

Ha det topp nu och må hösten bli en varm och skön upplevelse!
Andreas

Dubb

Serier:
Have a laugh Kalle Anka
Pokemon James
Phineas & Ferb Dr Doofenschmirz
M.I. High Rektorn
Jungle junction Krocke

Film:
Nötknäpparen Råttkungen
Ice-Age, Julkortfilm Eddie

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

2 Comments to "1 September, 2011"

 1. Veronica wrote:

  Hej, hej Andreas!
  Såg dig i Allt eller inget (två gånger) under min fem veckor långa vistelse på Gotland i påskas. Din röst väckte många minnen hos mig, så jag har sedan dess försökt komma på vad barnprogrammet hette där du tolkade Shakespeare på en stängd(?)teater.

  Lyckades få mig intresserad av litteratur, och tänkte att det kanske även kunde inspirera andra.
  Tack för att du delar med dig av din utstrålning och talang! Det gör skillnad!

  MVH

  Veronica

 2. nilsson wrote:

  Hej Veronica!
  Ledsen att jag inte svarat. Helt missat detta tyvärr.
  Vet dessvärre inte riktigt vad du menar med barnprogram där jag tolkade shakespeare på en stängd teater.. hmmm..
  Kan du ge mig mer ledtrådar? Hur länge sedan är det? Var det barnprogram typ Björnes magasin? Eller nåt jag dubbat?
  Tack för ditt inlägg och fina ord!
  Mvh
  Andreas

Leave Your Comment