15 Juni, 2011

Allt eller inget har spelats klart. 9000 besökare har vi haft och det räknas som en av de största succéerna Gotland haft. En väldigt rolig tid har det varit men det är ändå rätt skönt att det är över och att gå vidare med nästa projekt. Började repa på nästa pjäs i Stockholm dagen efter sista föreställningen. Jag fick vara på hemmaplan i en månad innan det blev dags att ta färjan över till gutalandet igen. Så nu har jag återigen bosatt mig på Gotland och blir nog kvar till i början av Augusti.

Nu är jag mitt i repperioden för Unga Romas uppsättning av ‘Som JAG vill ha det’ som har Premiär den 8 Juli vid Roma klosterruin. Se mer info på www.ungaroma.com eller följ repetitionerna via facebook, Unga Roma.

Sen sist har det mest varit repetitioner plus att jag spelat in 5 avsnitt av ‘Gäster med gester’ som kommer sändas i SVT i höst. Det var en fantastiskt rolig inspelning och vårat lag kändes kanon. Jag, Lena Philipsson och Morgan Alling kompletterade varandra bra och det var många glada miner kan jag säga. Hoppas ni kommer gilla det.

Övrig ledig tid har jag dubbat som en tok för att hinna med innan jag var tvungen att dra till Gotland igen. En av filmerna jag gjorde blev det lite kalabalik runt. Jag dubbade Jim Carreys röst i hans nya film ‘Mr Poppers pingviner’ och där har han säkert 70% av dialogen. När jag väl suttit och dubbat i 9 timmar så blir det översvämning i dubb-bolagets lokaler och hela serverdelen går åt pipan, hårddisken med mitt arbete var irreparabel så det blev bara att sätta sig och göra om allt från början igen. Men det gick faktiskt snabbare och  smidigare den andra gången, jag hade ju redan gjort det mesta en gång så jag visste vad som väntade. Hoppas att det blir ett bra slutresultat nu. Det är alltid känsligt att dubba liveaction.  😉

Ha en skön sommar!!!!

Andreas

Dubb:

Pokémon James Serie

Ballad of Nessie Berättare Kortfilm

Stitch Stitch Serie

Mickeys Mouskersize shorts Kalle Anka Kortisar

Phineas & Ferb: Across the second dimension Dr Doofenschmirz 1 & 2 Långfilm

Mr Poppers pingviner Mr Popper Långfilm

Multimedia:

Ratchet & Clank

Reklam:

Skoda

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment