12 April, 2011

Premiären av Allt eller inget på Länsteatern Gotland gick alldeles lysande!
Strålande recensioner från de båda gotlandstidningarna och folk verkar tycka väldigt bra om föreställningen som nu har blivit förlängd fram till 5 Maj.
I princip har det varit fulla hus och vi hoppas det håller i sig fram till sista föreställningen.

Det har varit ganska fantastiskt att uppleva Visby från vinterskrud i December till sprittande vår nu i april. Nice att gå runt och njuta av stan utan en massa människor i vägen. 😉 En fantastisk miljö att vara i och att dessutom äta sig runt på alla krogar i stan har varit ett rent nöje. Många bra ställen även under vinterhalvåret!

Jag har bestämt mig för att jobba med Unga Roma igen och kommer börja repetera med dem i början på Maj. I år blir det en pjäs som heter ’Som jag vill ha det’ av Lotta Grut.
Skådespelare blir Jag, Ylva Olaison och Mikaela Hagelberg. Regi Karin Kickan Holmberg, Kostym & Scenografi Suzane Crépault. Premiär den 8 juli.

I Maj kommer jag dessutom att spela in ett underhållningsprogram för SVT som kommer sändas i höst. Får återkomma om det senare.

Gjort en röstinläsning för en utställning, Resan fram och tillbaka för Riksutställningar som först kommer stå på Historiska museet till våren 2012 och sedan gå på turné i landet.

Dubbat:
Batman serie
Pokémon serie
Kalle Anka songtime + Have a laugh
Rango film
Phineas&Ferb serie
Phin&Ferb Take two serie
Suite Life serie
Stitch serie
Animals United film

Spel:
Ratchet & Clank

Reklam:
Skoda

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment