30 Januari, 2011

Varit en sväng till Venedig och turistat. Fantastisk stad som man kan gå runt i i det oändliga och bara njuta av kultur och arkitektur. Me like!

Spelningen med Farbror Blå på Trombon i Södertälje den 30 oktober gick bra, trots att min röst var rätt svårt sargad efter en förkylning. Men glädjen över att få spela med mina gamla farbröder och kombinationen med den oerhört sköna publiken gjorde det till en helkväll att minnas. 3 eller 4 videoupptagningar från konserten ligger uppe på YouTube. Där ligger dessutom vår officiella video till Du är min drog samt en video med Snövit, hopklippt av gamla videosnuttar från när det begav sig. För första gången nånsin finns alltså Farbror Blå att beskåda på nätet! Kul!

I början av November var det pressträff för Allt eller inget – Full Monty , och där träffade jag resten av ensemblen som jag ska repetera och spela med under det närmaste halvåret. Föreställningen är ett samarbete mellan Länsteatern Gotland och Länsmusiken samt Gotlands Musikalkompani som bistår med ett gäng musikalungdomar. Plus några inlånade människor som jag och Janne Åström. Det blir ett stort gäng som kommer stå på scenen, ca 40 pers verkar det som. Repetitionsstart var i början av december och just nu repeterar vi för fullt, allt artar sig bra och det finns en bra känsla i ensemblen. För mer info om när vi spelar, se bilder och läsa bloggen runt repetitionsarbetet så gå in på www.ltpg.se .

Stig-Helmer – the movie är inspelad och klar och vi har t.o.m. fått se lite material från filmen som är under klippning. Det ser väldigt bra ut så vi får hoppas att det blir en hit när den kommer.

Reklam
Chiquita MGH & Nicke Nyfiken Radio
Skoda Speaker Radio + TV

Dubbningar
Film
Megamind DVD-bonusmaterial
Rango Spoons mfl.
Arthur & Minimojerna 3 Miro, Dr. Stitch
Have a laugh Kalle Anka
Rio (trailer) Blu

Serier
Pokemon James
Zac & Cody Arwin
Batman Plastic Man, Alfred

Spel
Ratchet & Clank 3 Qwark

Disney on ice Kalle Anka

See ya!
Andreas

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment