21 februari, 2008

Tio avsnitt av ’Fredag hela veckan’ plus en nyårsspecial blev det under hösten. Allt gick hyfsat bra med tanke på den stress det blev med inspelningarna. Kunde väl tycka att det blev lite hysteriskt med två halvtimmar insprängt i IDOL-tävlandet. Programmet skulle gjort sig bättre fristående, men det var väl förutsättningen för programmet kan man tänka, som ett slags kitt runt IDOLandet. 😉

Sen repade vi in en ny säsong av REA och våra damer denna omgång är de briljanta Sussie Eriksson och Rachel Mohlin. Tanken från början var ett slags greatest hits men eftersom många nummer var så beroende av sin egen tid (humor åldras som bekant) och att vi hade så många idéer på nya nummer så blev det någon slags blandning av nytt och gamla hits. Vi hade inför nypremiären material på två-tre timmar som vi testade på publiken och skar ner till ca en och en halv timme. Sen har vi dessutom en ny Gäst varje månad som gör sina egensinniga nummer så det finns mycket att titta på. Första gästen var Svante Drake, en helt fantastiskt oralbatterist. När detta skrivs heter gästen Ola Forssmed, mannen utan leder och med en fantastisk timing.
Fler gäster blir det under våren. Den som väntar på nåt gott.. 🙂

Lite dubbing, speakerjobb och talboksinläsning har jag hunnit med emellan:
*Shrek the Halls, kortfilm (Pinocchio, Three blind mice)
*Martin Morning, serie – nya avsnitt (Pappa, Rektorn)
*Zac and Cody, serie – nya avsnitt (Arwin)
*Red Bull-reklam
*3 vise män, serie
*Bee Movie, långfilm (Barry)
*Phineas och Ferb, serie (Professor Doofenschmirz)
*Myggan, serie – nya avsnitt (div. röster)
*Pokemon, serie – nya avsnitt (James)
*Loanland, Radioreklam
*Läst in en talbok, en deckare för Piratförlaget av Jan Sverre Sivertsen som heter ’I det fördolda’
*Läst in en barntalbok för Norstedts (Gammafon) av Astrid Lindgren med berättelserna: ’Jag vill också ha ett syskon’ samt ’Jag vill också börja skolan’.
*Läst in en barntalbok för Norstedts (Gammafon) med sagorna: ’Mästerkatten i stövlar’ och ’Bockarna Bruse’

Ha ett skönt sportlov
/Andreas=)

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment