10 oktober, 2005

Sommaren är sedan länge över och vi är inne i ruljansen igen. Förutom en lite sliten rygg så känns allt toppen. Nå, vad har hänt sedan sist i arbetsväg då?

Dubbat. Martin Mysteries, Herbie, Batman, Pokemon, speaker i Kronk, Speakerreklam för Telia, City Stockholm.

Jag och Stefan Sundström har sjungit duett på ett par låtar till en Astrid Lindgrenplatta som kommer snart. Polisvisan och Sjörövarfabbe (kör). Har dessutom sjungit in Harry Nilssons dänga Ev’rybodys talkin’ för en kommande ’Så ska det låta’-platta.

Nationaldagsframträdandet funkade utan några större skandaler men Victoriadagen blev ju en härlig tidningsanka. Trist att SVT fegade ur och inte vågade visa Svennissketchen de beställt men mest parodiskt var väl att herr Virtanen blev moraliskt indignerad och skrev en massa trams som ingen ändå kunde kontrollera då det de facto inte sändes. Jaja, bra reklam för REA. 😉

REA-premiären har varit och den gick bra. Den här gången hade vi betydligt mer fullfjädrade nummer att testa på publiken men lagom till premiär var allt nedskuret till 1,5 timma. Känns som att alla har bra nummer och att det är bra flyt i föreställningen. Recensionerna har överlag varit toppen, möjligen att kvällspressen upplever oss som lite snällare (!) den här gången. Det är klart,
inget slår ju kvällspressen när det gäller att vara elaka. 😉 Nu funderar vi som bäst på vad vi ska testa för nya nummer framöver.

The truth is in here
/Andreas

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment