28 maj, 2004

Oj, nu var det längesedan jag uppdaterade detta. Vad har hänt då? Våren blev en toppensäsong för R.E.A och våran schlagerfrossa var mycket uppskattad, så till den grad att vi fortsatte med den säsongen ut. Vi gjorde presentationssnuttar till finalen i Melodifestivalen också. Själv spräckte jag ett ligament tre veckor innan slutet i Lena PH-numret och fick köra de sista två veckorna på kryckor. Fick stryka de mest fysiska numren och satsa på monologer istället.

Har dubbat lite under våren också. Det kom en ny hög med Pokémon, Martin Morning och jag har avslutat Lilo & Stitch-serien. Dubbat En världsomsegling under havet, Rugrats, Mulan2, en massa Kallevideos + 2 Kalle-långfilmer (en som heter ’De tre Musketörerna’ och en 3D animerad film som kommer till jul, toppsnygg), en serie som heter Bernie & Corneil, småroller i Harry Potter 3.

Spelade in 2 avsnitt av ’Har ni hört den förut’ som kommer gå på SVT i sommar. Jag berättade dåliga vitsar tillsammans med Staffan Ling och Stina Wollter och Anna-Lotta Larsson ledde programmet. Nu hägrar sommarledigheten.

Tjinge/Andreas

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment