Januari 2003

På tiden att man uppdaterade den här sidan. Vad har hänt? Jag har varit ledig från teater i höst och det har varit välgörande. Höll på att gå in i väggen där ett tag. Lite småjobb som Dubb och enstaka framträdanden och radiogig har det blivit. I det lilla och lugna formatet.

Spelade in ’Så ska det låta’ i höstas och den kommer sändas den 21 Februari. I mitt lag var det Josefine Sundström (Voxpop mm) och vi mötte Björn Skifs och Lena Philipson.

Reklamfilmen Golfaren för IF har rullat så mycket nu att jag börjar bli trött på den där killen. Ser han inte krattan? Kul sketch att göra dock och Hannes & Måns regisserade. Svårt att tacka nej då.

Det ska komma ett avsnitt av OP-7 i vår där jag medverkar som sjuk gäst. Jo, han var rätt sjuk faktiskt. 🙂 Tror den kommer gå den 9 februari. Spelades in för snart 2 år sen.

Spelade in en CD/ROM som heter ’Alfons Åberg-bara överallt’ som kom i September. Jag gör Alfons och Björn Gustafsson gör berättaren och pappan. Vanna Rosenberg som Milla och Irene Lindh som Farmor. Min dotter spelar den för jämnan så den verkar funka.

’Lilo & Stitch’ kom i höstas också. Gullig film från Disney. Jag gjorde Stitch.

En basketfilm som heter ’De magiska skorna’ har biopremiär den 14 februari. Dubbad spelfilm så resultatet blir ju inte lika snyggt som i en tecknad film. Svårare med klaffarna där. Har inte sett slutresultatet än.

Ska göra ett mycket kort inhopp i en serie för SVT som spelas in i vår. ’Belinders Auktioner’. Sändningstid okänd. Blir kanske till hösten.

Förmodligen ska jag regissera en liten soloföreställning med en god vän som är violinist. George Kentros heter han som ska spela fiol och prata öronen av publiken på en ännu icke bestämd liten scen i Stockholm. Återkommer om det projektet.

Kommer krocka med mig själv den 21 februari då både ’Så ska det låta’ och ’Time Out’ sänds klockan 20.00. Svettigt. Hur ska jag hinna? Får väl ta semester efter det.
Men framför allt ska jag INTE spela teater på kvällarna i vår heller så jag får tillbaka suget igen.

Vi höres

Andreas
:^)

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment