November 2003

Vad har hänt?
Har ägnat sommaren åt att renovera vårat lantställe på Gotland. Otroligt roligt och avkopplande. Detta ledde till att man kom tillbaka till Börsen och R.E.A-repetitionerna utvilad och redo att med glädje inleda repetitionerna. Repetitionerna gick bra och vi hade ett överflöd av sketcher som vi testade på provpubliken. Showen blev ganska snart tight och vi fick bra recensioner.
Publikt går det toppen och säsongen förlängs till våren 2004. Ingen TV-version av R.E.A till våren men kanske blir det något annat framöver. Under tiden gör vi lite korta inlägg i Söndagsöppet varje vecka. I december kommer vi att köra en specialdesignad julshow på dagarna också. Allramavsnittet öppnade Allramsäsongen och Belinders Auktionerinsatsen gick för en vecka sedan. Mini-insatsen i Skenbart kan ni se till jul.
Lilo & Stitch filmen släpps i dagarna på video och DVD. Serien som följer den kommer förmodligen visas på Disneychannel. Har gjort en serie för SVT som heter Harleys Hittegods som kommer visas antingen i anslutning till adventskalendern eller i jullovsmorgon, osäker. Janne är med där också. Var tvungen att hoppa av Sondheim-projektet pga lunginflammation.

Ska se om jag inte kan uppdatera med lite bilder från den här REA-säsongen snart. Ska prata med fotografen Mats Bäcker. Ha det bra i höstrusket nu

Andreas van der Nilsson

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment