10 Augusti, 2010

Denna sommar har jag jobbat med Unga Roma på Gotland. En familjeföreställning som heter ’Lille Rickard Tyrann’ och är skriven av Lotta Grut. Teatern drivs av fyra damer: Karin Kickan Holmberg, Lotta Grut, Mikaela Hagelberg och Suzane Crepault och Annika Fehling gör musiken. I år var ensemblen undertecknad, Sanna Ingermaa Nilsson och Mikaela Hagelberg. Dessutom medverkade 4 ungdomar i fst som även stod för musiken. Katrin, Kim, Nora och Linnea.
Fantastiskt roligt och inspirerande arbete med en föreställning som hämtat inspiration från Rickard III av Shakespeare. Härlig respons och bra recensioner.
Vill ni läsa så kolla: http://www.dn.se/kultur-noje/scen/lille-rickard-tyrann-unga-roma-1.1138281

När det gäller dubbning så gjorde vi ett annorlunda test i sommar. Jag skulle dubba serien Stitch så HH från Nordic United (som tagit över serien) kom ner till Gotland och åkte hem till mitt sommarhus och så spelade vi in alla avsnitten i en husbil på gården!! Snacka om att berget kom till Muhammed! 😉 Sen gjorde jag några kompletteringar på filmen Prinsessan Lilifee (Eurotroll) som spelades in på Sandkvie studio i Visby.

För övrigt var det en riktigt skön sommar! Eller hur?

Yours truly
Andreas

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment