26 maj, 2005

Rhapsodygiget i London gick bra och var en härlig upplevelse. Att stå på Royal Albert Halls scen var ju inget man trodde man skulle få uppleva och det var faktiskt en magisk känsla. Så ska det låta programmet funkade tydligen för jag har fått bra feedback. Hoppas få se det själv nån gång framöver.

Vad har hänt annars då? Har dubbat en film som heter ’Nine dogs christmas’, några avsnitt av Meckar-Micke, en film som heter ’Valiant’ (toppen), en trailer för ’Herbie’, 2 radioreklamdrives (Synsam & Skyways), en massa City & Countrymouse-avsnitt, gjort inhopp som Daffy Duck i Duck Dodgers (7 avsn) för en sjuk Micke Roupé, dubbat en spelfilm ’Passport to Paris’ (Paris tur och retur). Jag har medverkat i en slutfilm för filmelever på Kulturama som heter ’Stormbyar’ samt en slutproduktion för en radioproducentelev på DI, ’Kampen om skattkistan’.

Vad händer framöver? Jag ska medverka i SVT2 den 6:e Juni i direktsändning från Nationaldagsfirandet från Skansen med Mikael Samuelsson, Nanne Grönwall, Pernilla Wahlgren, Jimmy Jansson och trion från Mamma Mia. Ska faktiskt mest sjunga för en gångs skull. Den 14:e Juli ska jag vara med och sketcha lite på Victoriadagen från Öland som sänds i TV4. Artister där blir Martin Stenmarck, Daniel Lindström, Lagaylia Frasier och Il Divo.

Annars verkar det bli en lugn och skön sommar.

Rock on!
/Andreas

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment