29 augusti, 2004

Sommaren är över och det är dags att börja ta tag i höstens evenemang. För min del innebär det möten, förberedelser och diverse mindre jobb innan repetitionerna inför höstens R.E.A. drar igång i slutet på september. Premiär blir den 6 November och det nya och spännande blir en ny REA-medlem! In istället för Babben, som ska sjunga storbandsjazz ett tag, kommer Anna Pettersson. Anna har jobbat mycket på Stadsteatern och har en bred repertoar. Hon kommer bli en stor tillgång för oss. Kul!

Jag och Sussie Eriksson ska framträda på Estrad i tillsammans med Kanalbandet i Södertälje i oktober och sjunga storbandsjazz (!) Nån gång måste man ha gjort det också. Nu gäller det att repa in materialet bara.

Jag och Janne Åström ska vara med i ’Så ska det låta’ som spelas in i höst. Anders Lundin och Sussie Eriksson kommer också delta i ett annat avsnitt. Vi ställs emot Anders Ekborg och Sharon Dyall, kan bli rock n’ roll mot musikal.

Ska dubba en ny tecknad långfilm som heter ’Polar Express’ där jag ersätter Tom Hanks röst. Sen lutar det åt lite andra dubbjobb också som jag får återkomma om. Just nu känns det som att man vill fortsätta vara ledig men bara man kommer igång så ska det väl gå bra. Det lutar väl åt att det blir en indiansommar efter den här väderförvirrade sommaren.

Ha det!
Androkles

posted in Okategoriserade by Andreas Nilsson

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment